این روزها سازندگان موبایلها سعی میکنند شکل و شمایلهای مختلفی را برای تلفنهای همراه خود انتخاب کنند.
یکی از تلفنهای همراه جالبی که هفته گذشته ارائه شده بود تلفن همراهی است که به شکل کفش آدیداس است.
پشت موبایل دقیقاً مانند لاستیک کف کفش است و روی آن هم مانند روی کفش میباشد، اگر یک وقت قصد داشتید یک گوشی موبایل خیلی خاص داشته باشید شاید این یکی ایده بدی نباشد!
البته شایعه شده که این موبایل مورد اعتراض شرکت Addidas واقع شده و فقط شما میتوانید آن را در چین تهیه کنید و همچنین گفته میشود قیمت آن به علت این اعتراض پایین میباشد.
انتشار گزارشاتی جدید درباره ویروس “استاکسنت” نگرانیهای امنیتی درباره این ویروس را افزایش داده است.
پس از دو هفته گمانهزنیهای مداوم درباره هویت ویروس منتشر شده جدید در میان کاربران ایرانی سرانجام مجله معتبر “بیزینسویک” از طراحی این ویروس با قصد استخراج اطلاعات صنعتی ایران خبر داد.
به نوشته این مجله گزارش اخیر سیمانتک، غول راهحلهای امنیتی جهان، حاکی از آن است که نزدیک به ۶۰ درصد رایانههای و دستگاههای هوشمند آلوده شده این ویروس در داخل ایران قرار دارند و هند و اندونزی با اختلافی قابل توجه جزو سایر کشورهایی هستند که تهدید این جاسوسی صنعتی را احساس میکنند.
تاکنون مارک لوی یکی از مقامات ارشد سیمانتک تاریخ امضاهای جایگذاری شده در این ویروس که به نام استاکسنت (Stuxnet) شهرت یافته است را حدود ژانویه سال گذشته اعلام و تاکید کرده است هرچند هیچ نشانهای از انگیزه واقعی طراحان این ویروس در دست نیست ولی بدیهی است با توجه به آلودگی شدید کشورهایی مانند ایران به استاکسنت طراحان آن دستکم به وضوح یک منطقه جغرافیایی خاص را مد نظر داشتهاند.
به گفته مقام یاد شده در سیمانتک نقش این حقیقت را هم که کاربران ایرانی چندان به استفاده از ویروسکشها خو نگرفتهاند در گسترش سریع این ویروس در ایران نمیتوان نادیده گرفت.
اسرار صنعتی
به گزارش هفتهنامه عصر ارتباط، مطابق گزارش سیمانتک استاکسنت که اولین بار توسط آنتیویروس گمنام VBA32 کشف شده به محض ورود به رایانه فایلهای اسکادا که متعلق به شرکت آلمانی زیمنس است را جستجو میکند و میکوشد محتویات این فایلها را به سرور مورد نظر خود بفرستد. فایلهای اسکادا از آن رو حائز اهمیت هستند که در واقع رابط نرمافزاری تجهیزات زیمنس برای اداره خط تولید کارخانجاتی با مقیاس تولیدی بزرگ به حساب میآیند و از همین رو حاوی جزییات حیاتی از مجتمعهای تولیدی و تحقیقاتی موجود در ایران هستند.
زیمنس تا کنون درباره تعداد مشتریانش در ایران و به تبع آن حجم آلودگی سیستمهای آنها به استاکسنت سکوت اختیار کرده ولی دستکم تایید کرده است که دو دفتر آلمانی در ایران به استاکسنت آلوده شدهاند و یک ابزار نرمافزاری رایگان برای شناسایی این ویروس که روی سایت زیمنس قرار داشته ظرف کمتر از یک هفته بیش از یک هزار و ۵۰۰ بار دریافت شده است که طبیعتا بخش عمدهای از آن را کاربران ایرانی تشکیل دادهاند.
همانگونه که انتظار میرفت و در مقاله بیزینسویک هم مورد اشاره قرار گرفته سکوت زیمنس درباره حجم آلودگی سیستمهایش در ایران ناشی از فشار دور جدید تحریمهای ایالات متحده و شورای امنیت در ایران است. به ویژه که در ابتدای سال ۲۰۱۰ زیمنس در یک مانور رسانهای اعلام کرد دفتر خود را در ایران که بیش از ۲۹۰ کارمند و درآمدی بالغ بر ۵۶۳ میلیون دلار در سال دارد( گزارش سال ۲۰۰۸ والاستریت ژورنال) تعطیل خواهد کرد. وعدهای که اکنون با انتشار استاکسنت بار دیگر مورد توجه رسانهها و مقامات غربی قرار گرفته است.
شیوه سیمانتک برای بررسی سطح آلودگی استاکسنت در ایران هم در نوع خود قابل توجه است چراکه این شرکت توانسته حجم ترافیک ارسالی به سرورهای این ویروس را به سمت دامنه خودش هدایت کند که نقش قابل توجهی در اطلاعات دقیق این غول امنیتی درباره ویروس یاد شده دارد. در این فرآیند حدود ۱۴ هزار IP مختلف تلاش کردهاند خود را ظرف سه روز به سرور ساختگی سیمانتک متصل کنند که هرچند مطابق شکل شماره دو قسمت عمدهای از آنها ایرانی هستند ولی با این وجود خود کارشناسان سیمانتک معتقدند این فقط شمار ناچیزی از تعداد کل دستگاههایی است که به این ویروس خاص آلوده شدهاند.
دلیل این استدلال سیمانتک هم کاملا مشخص است چراکه تعداد زیادی از شرکتهای ایرانی و حتی خارجی تمامی دستگاههای موجود در شبکهشان را تحت یک پروتکل اینترنتی با همان IP واحد به اینترنت متصل میکنند. به همین دلیل تخمینهای سیمانتک نشان میدهد دستکم بین ۱۵ تا ۲۰ هزار دستگاه به استاکسنت آلوده شده باشند که حدود ۶۰ درصد آنها ایرانی هستند.
وبـلاگ رسمی سیمانتک در پورتال blogspot.com تایید کرده است که اکنون کارشناسان سیمانتک هم میتوانند مانند طراحان ویروس IPهای شرکتهای آلوده شده را ببینند و همانگونه که انتظار میرود در میان آنها اسامی شرکتهایی به چشم میخورد که از سیستمهای اسکادای زیمنس استفاده میکنند.
ویروسشناسی
استاکسنت همانطور که در گزارش پربازخورد عصر ارتباط (مورخ ۲۹ تیرماه) هشدار داده شده بود از امضای دیجیتالی شرکت قدیمی و سرشناس Realtek استفاده میکند که به سبب محصولات صوتیاش در ایران بسیار شناخته شده است و از طریق USB هم تکثیر میشود. اخبار اولیه درباره این ویروس توسط کارشناسان لابراتوار VBA32 به دست عصر ارتباط رسید و در آن تاکید شده بود استفاده از آنتیویروس برای خنثیکردن فعالیتهای استاکسنت ضروری است. هرچند در آن زمان هنوز از کارکرد اصلی آن به عنوان یک ابزار جاسوسی صنعتی، اطلاعاتی در دسترس نبود.
با اندکی تاخیر نسبت به VBA32 و سیمانتک، کارشناسان کمپانی ESET هم به عنوان صاحبان برند تجاری بسیار پرفروش آنتیویروس NOD32 هم به استاکسنت واکنش نشان دادهاند و با انتشار گزارشی نام کامل این ویروس را Win32/Stuxnet اعلام کرده و با تایید آنکه ویروسکشهای این شرکت آن را تحت عنوان LNK/Autostart.A شناسایی و خنثی میکنند آن را ناشی از یک نقص نرمافزاری در پوسته ویندوز دانسته است.
مایکروسافت هم در اولین واکنش به مساله همهگیر شدن استاکسنت بار دیگر تاکید کرده که وصله امنیتی لازم در این خصوص منتشر شده ولی درباره دستگاههایی که به این ویروس آلوده شدهاند گفته است حتی با نصب این وصله نرمافزاری هم باز مشکل به صورت موقتی رفع خواهد شد. آدرس کامل این وصله امنیتی را میتوانید در وبلاگ برخط عصر ارتباط به آدرس Online.asreertebat.com مشاهده کنید.
ESETبر خلاف سیمانتک قسمت عمدهای از فعالیت ویروس را از آمریکا میداند (۵۸ درصد) و تنها ۳۰ درصد حضور ویروس را متعلق به دستگاههای ایرانی اعلام کرده است که پس از ایران، روسیه هم با سهمی چهار درصدی از استاکسنت در رتبه سوم قرار گرفته است. لابراتوار شرکت ESET همچنین قسمت عمده خطر انتشار استاکسنت را متوجه زیرساختهای صنعتی کشور، به عنوان مثال صنایع بخش نیرو میداند و تاکید میکند به این ترتیب کاربران خانگی چندان در معرض تهدیدات ناشی از این ویروس نیستند. هنوز مشخص نیست چه چیزی غیر از ماجراهای هستهای اخیر، صنایع آمریکا، روسیه و ایران را به یکدیگر ارتباط میدهد.
یکی از نکات عجیب در گزارش لابراتوار ESET جزییاتی است که این شرکت درباره نحوه انتشار استاکسنت به آنها آشاره کرده است. به گفته یوراه مالکو رییس لابراتوار ESET در براتیسلاوای اسلواکی، این ویروس به محض ورود به فضای سیستم عامل ویندوز بررسی میکند که رایانه مورد نظر در قلمرو ایالات متحده قرار گرفته است یا خیر. در صورت منفی بودن این پرسش ویروس به صورت خودکار نرخ تکثیرش را کاهش میدهد که نشان میدهد طرحان ویروس علاقهمند نیستند این ویروس در سایر نقاط جهان نمود چندانی داشته باشد. شاید ما هم اکنون شاهد نسل جدیدی از تروریسم رایانهای باشیم.
همچنین، مایکروسافت در برابر ویروس جدید استاکسنت یک وصله نرم افزاری منتشر کرده است که برای دریافت آن فقط کافی است اینجا کلیک کنید.
انتشار گزارشاتی جدید درباره ویروس “استاکسنت” نگرانیهای امنیتی درباره این ویروس را افزایش داده است.پس از دو هفته گمانهزنیهای مداوم درباره هویت ویروس منتشر شده جدید در میان کاربران ایرانی سرانجام مجله معتبر “بیزینسویک” از طراحی این ویروس با قصد استخراج اطلاعات صنعتی ایران خبر داد.به نوشته این مجله گزارش اخیر سیمانتک، غول راهحلهای امنیتی جهان، حاکی از آن است که نزدیک به ۶۰ درصد رایانههای و دستگاههای هوشمند آلوده شده این ویروس در داخل ایران قرار دارند و هند و اندونزی با اختلافی قابل توجه جزو سایر کشورهایی هستند که تهدید این جاسوسی صنعتی را احساس میکنند.
تاکنون مارک لوی یکی از مقامات ارشد سیمانتک تاریخ امضاهای جایگذاری شده در این ویروس که به نام استاکسنت (Stuxnet) شهرت یافته است را حدود ژانویه سال گذشته اعلام و تاکید کرده است هرچند هیچ نشانهای از انگیزه واقعی طراحان این ویروس در دست نیست ولی بدیهی است با توجه به آلودگی شدید کشورهایی مانند ایران به استاکسنت طراحان آن دستکم به وضوح یک منطقه جغرافیایی خاص را مد نظر داشتهاند.به گفته مقام یاد شده در سیمانتک نقش این حقیقت را هم که کاربران ایرانی چندان به استفاده از ویروسکشها خو نگرفتهاند در گسترش سریع این ویروس در ایران نمیتوان نادیده گرفت.
اسرار صنعتیبه گزارش هفتهنامه عصر ارتباط، مطابق گزارش سیمانتک استاکسنت که اولین بار توسط آنتیویروس گمنام VBA32 کشف شده به محض ورود به رایانه فایلهای اسکادا که متعلق به شرکت آلمانی زیمنس است را جستجو میکند و میکوشد محتویات این فایلها را به سرور مورد نظر خود بفرستد. فایلهای اسکادا از آن رو حائز اهمیت هستند که در واقع رابط نرمافزاری تجهیزات زیمنس برای اداره خط تولید کارخانجاتی با مقیاس تولیدی بزرگ به حساب میآیند و از همین رو حاوی جزییات حیاتی از مجتمعهای تولیدی و تحقیقاتی موجود در ایران هستند.
زیمنس تا کنون درباره تعداد مشتریانش در ایران و به تبع آن حجم آلودگی سیستمهای آنها به استاکسنت سکوت اختیار کرده ولی دستکم تایید کرده است که دو دفتر آلمانی در ایران به استاکسنت آلوده شدهاند و یک ابزار نرمافزاری رایگان برای شناسایی این ویروس که روی سایت زیمنس قرار داشته ظرف کمتر از یک هفته بیش از یک هزار و ۵۰۰ بار دریافت شده است که طبیعتا بخش عمدهای از آن را کاربران ایرانی تشکیل دادهاند.همانگونه که انتظار میرفت و در مقاله بیزینسویک هم مورد اشاره قرار گرفته سکوت زیمنس درباره حجم آلودگی سیستمهایش در ایران ناشی از فشار دور جدید تحریمهای ایالات متحده و شورای امنیت در ایران است. به ویژه که در ابتدای سال ۲۰۱۰ زیمنس در یک مانور رسانهای اعلام کرد دفتر خود را در ایران که بیش از ۲۹۰ کارمند و درآمدی بالغ بر ۵۶۳ میلیون دلار در سال دارد( گزارش سال ۲۰۰۸ والاستریت ژورنال) تعطیل خواهد کرد. وعدهای که اکنون با انتشار استاکسنت بار دیگر مورد توجه رسانهها و مقامات غربی قرار گرفته است.
شیوه سیمانتک برای بررسی سطح آلودگی استاکسنت در ایران هم در نوع خود قابل توجه است چراکه این شرکت توانسته حجم ترافیک ارسالی به سرورهای این ویروس را به سمت دامنه خودش هدایت کند که نقش قابل توجهی در اطلاعات دقیق این غول امنیتی درباره ویروس یاد شده دارد. در این فرآیند حدود ۱۴ هزار IP مختلف تلاش کردهاند خود را ظرف سه روز به سرور ساختگی سیمانتک متصل کنند که هرچند مطابق شکل شماره دو قسمت عمدهای از آنها ایرانی هستند ولی با این وجود خود کارشناسان سیمانتک معتقدند این فقط شمار ناچیزی از تعداد کل دستگاههایی است که به این ویروس خاص آلوده شدهاند.
دلیل این استدلال سیمانتک هم کاملا مشخص است چراکه تعداد زیادی از شرکتهای ایرانی و حتی خارجی تمامی دستگاههای موجود در شبکهشان را تحت یک پروتکل اینترنتی با همان IP واحد به اینترنت متصل میکنند. به همین دلیل تخمینهای سیمانتک نشان میدهد دستکم بین ۱۵ تا ۲۰ هزار دستگاه به استاکسنت آلوده شده باشند که حدود ۶۰ درصد آنها ایرانی هستند.وبـلاگ رسمی سیمانتک در پورتال blogspot.com تایید کرده است که اکنون کارشناسان سیمانتک هم میتوانند مانند طراحان ویروس IPهای شرکتهای آلوده شده را ببینند و همانگونه که انتظار میرود در میان آنها اسامی شرکتهایی به چشم میخورد که از سیستمهای اسکادای زیمنس استفاده میکنند.
ویروسشناسیاستاکسنت همانطور که در گزارش پربازخورد عصر ارتباط (مورخ ۲۹ تیرماه) هشدار داده شده بود از امضای دیجیتالی شرکت قدیمی و سرشناس Realtek استفاده میکند که به سبب محصولات صوتیاش در ایران بسیار شناخته شده است و از طریق USB هم تکثیر میشود. اخبار اولیه درباره این ویروس توسط کارشناسان لابراتوار VBA32 به دست عصر ارتباط رسید و در آن تاکید شده بود استفاده از آنتیویروس برای خنثیکردن فعالیتهای استاکسنت ضروری است. هرچند در آن زمان هنوز از کارکرد اصلی آن به عنوان یک ابزار جاسوسی صنعتی، اطلاعاتی در دسترس نبود.با اندکی تاخیر نسبت به VBA32 و سیمانتک، کارشناسان کمپانی ESET هم به عنوان صاحبان برند تجاری بسیار پرفروش آنتیویروس NOD32 هم به استاکسنت واکنش نشان دادهاند و با انتشار گزارشی نام کامل این ویروس را Win32/Stuxnet اعلام کرده و با تایید آنکه ویروسکشهای این شرکت آن را تحت عنوان LNK/Autostart.A شناسایی و خنثی میکنند آن را ناشی از یک نقص نرمافزاری در پوسته ویندوز دانسته است.
مایکروسافت هم در اولین واکنش به مساله همهگیر شدن استاکسنت بار دیگر تاکید کرده که وصله امنیتی لازم در این خصوص منتشر شده ولی درباره دستگاههایی که به این ویروس آلوده شدهاند گفته است حتی با نصب این وصله نرمافزاری هم باز مشکل به صورت موقتی رفع خواهد شد. آدرس کامل این وصله امنیتی را میتوانید در وبلاگ برخط عصر ارتباط به آدرس Online.asreertebat.com مشاهده کنید.ESET بر خلاف سیمانتک قسمت عمدهای از فعالیت ویروس را از آمریکا میداند (۵۸ درصد) و تنها ۳۰ درصد حضور ویروس را متعلق به دستگاههای ایرانی اعلام کرده است که پس از ایران، روسیه هم با سهمی چهار درصدی از استاکسنت در رتبه سوم قرار گرفته است. لابراتوار شرکت ESET همچنین قسمت عمده خطر انتشار استاکسنت را متوجه زیرساختهای صنعتی کشور، به عنوان مثال صنایع بخش نیرو میداند و تاکید میکند به این ترتیب کاربران خانگی چندان در معرض تهدیدات ناشی از این ویروس نیستند.
هنوز مشخص نیست چه چیزی غیر از ماجراهای هستهای اخیر، صنایع آمریکا، روسیه و ایران را به یکدیگر ارتباط میدهد.یکی از نکات عجیب در گزارش لابراتوار ESET جزییاتی است که این شرکت درباره نحوه انتشار استاکسنت به آنها آشاره کرده است. به گفته یوراه مالکو رییس لابراتوار ESET در براتیسلاوای اسلواکی، این ویروس به محض ورود به فضای سیستم عامل ویندوز بررسی میکند که رایانه مورد نظر در قلمرو ایالات متحده قرار گرفته است یا خیر. در صورت منفی بودن این پرسش ویروس به صورت خودکار نرخ تکثیرش را کاهش میدهد که نشان میدهد طرحان ویروس علاقهمند نیستند این ویروس در سایر نقاط جهان نمود چندانی داشته باشد.
مقدمه
همان طوری که میدانید سرویس Gmail در مرحلهً بتا است و تقریبا زمان زیادی از ارائه آن توسط شرکت سازندهاش، گوگل، نمیگذرد. اما در همین مدت کوتاه توانسته است محبوبیت فراوانی را در بین کاربران بدست آورد. از جمله این امتیازات میتوان به کاربر پسند بودن (که اصلاحا به آن User Friendly نیز گفته میشود)، سرعت بالای بارگذاری صفحات ، و ارائه فضای نسبتا زیاد (نزدیک 7 گیگابایت) اشاره نمود. نکته دیگر این است کهGmail درصفحات خود از قرار دادن فایلهای گرافیکی سنگین خودداری کرده که این کار کمک شایانی به ساده نمودن و سرعت بخشیدن به عملیات آن کرده است.
در ایران به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت برای اکثر کاربران، چک کردن ایمیل از طریق وب سایت در بسیاری از وقتها، کاری وقتگیر و طا قت فرسا است. امروزه گوگل تنها شرکتی است که سرویس POP3 را به صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران خود قرار داده است، قبل از این، Yahoo نیز POP3 را برای کاربران خود ارائه نموده بود اما نه درسرویس رایگان خود، البته ترفندها و نرم افزارهایی برای چک کردن ازطریق سرویس معمولی تحت وب وجود دارد که معمولا در بسیاری از مواقع وقتگیر هستند.
در این مقاله تصمیم بر آن گرفتیم تا سرویس POP3 Gmail و شیوه چک کردن آن توسط نرمافزار Outlook Express را توضیح دهیم. با وجود این سرویس، شما سرعت زیادی برای ارسال وهمچنین دریافت نامه ها از Gmailتان را خواهید داشت. البته نرمافزارهای مدیریت ایمیل دیگری نیز مانند Eudora،Mozilla Thunderbird هم وجود دارند که تفاوت زیادی با Microsoft Outlook یا Outlook Express از نظر تنظیمات ندارند. اما از آنجایی که Outlook Expressدر هنگام نصب ویندوز، بطورخودکار، نصب میشود و اکثر کاربران به آن دسترسی دارند و با محیط آن آشنا هستند، ترجیح دادیم که از این نرمافزار برای گرفتن ایمیلهای Gmail استفاده نماییم.
تنظیم دریافت ایمیل POP3
لازم نیست متذکر شویم که شما باید یک Account از Gmail داشته باشید!!
استفاده از POP3 بسیار راحت است و شما با کمی دقت و انجام دادن چند کار کوتاه میتوانید به سادگی از این سرویس استفاده کنید.
تنظیم در Gmail
بعد از ورود به Account خود در Gmail در صفحه اصلی بالای سمت راست بر روی Settings کلیک کنید تا مطابق شکل 1 پنجره Mail Settings نمایش داده شود و از آنجا سربرگ Forwarding and POP انتخاب کنید. در قسمت POP Download گزینه Enable POP for all mail را تیک زده و از پایین صفحه گزینه Save changes را کلیک کنید.
شکل شماره 1
تنظیم در Outlook Express
اکنون کار شما در سایت به پایان رسیده و نوبت تنظیمات Outlook رسیده است.
• برنامه Outlook Express را اجرا نمایید.
• از منوی Tools بر روی گزینهAccounts کلیک کنید.
• مطابق شکل 2 ابتدا بر روی گزینه Add و سپس گزینه Mail را کلیک کنید.
شکل شماره 2
• در پنجره جدید Your Name فقط نام مورد نظر خود را وارد کنید وکلید Next را بزنید.
• در پنجره بعد یعنی Internet E-mail Address آدرس کامل Gmail خود را وارد کنید و سپس Next کنید.
• مطابق شکل 3 و در پنجره E-mail Server ابتدا گزینه My incoming mail server را بر روی POP3 تنظیم نمایید و سپس برای گزینه Incoming Mail serverعبارت POP.Gmail.Com را وارد نمایید و در زیر گزینه Outgoing mail (SMTP) server عبارت SMTP.Gmail.Com را تایپ و بعدNext کنید.
شکل شماره 3
• مطابق شکل 4 و در صفحه Internet Mail Logon نام کاربری و پسوردی را که در Gmail ثبت کردهاید را وارد کنید. اگر بخواهید در هر بار connect شدن به سرور، پسورد از شما سئوال نشود، گزینه Remember password را تیک بزنید وNext را کلیک کنید و در نهایت، دکمه Finish را بزنید.
شکل شماره 4
تذکر مهم:حتما در قسمت نام کاربری (Account name) آدرس جی میل خود را کامل وارد کنید.مثلا:name@gmail.com
اکنون در پنجرهInternet Accounts (شکل شماره 2) گزینه POP.Gmail.Com اضافه شده ، بر روی آن 2 بار کلیک کنید تا مطابق شکل 5 پنجره POP.Gmail.Com Properties ظاهر شود و در سر برگ Server گزینه My Server requires authentication را تیک بزنید.
شکل شماره 5
سپس در همین صفحه به قسمت Advanced بروید و تنظیمات را مطابق شکل6 اعمال کنید. اکنون کار شما به اتمام رسیده است.
شکل شماره 6
و حالا برای چک کردن نامههایتان در Gmail کافی است از پنجره اصلیOutlook Express به مسیر
Tools > Send and Receive رفته و گزینه POP.Gmail.Com را کلیک نمایید. و اما برای ارسال نامههایتان به مسیر File > New > Mail Message بروید.
روش دیگری هم برای تنظیماتOutlook Express هم هست وآن هم روش استفاده از نرمافزار GmailConfig است. به این صورت که بعد از اجرای نرمافزار GmailConfig و طی مراحل خواسته شده، تنظیمات Outlook Express اعمال میشود و عمل رسال و دریافت نامه مانند همین روش خواهد بود.
نکته: توجه کنید که این نرمافزار برای تنظیماتOutlook است و در تنظیمات سایت دخالتی ندارد.
از میان تلفنهای همراه ی که ساخته شدهاند، موبایلی که دارای دوربینی که قادر به انداختن عکسهای سهبعدی است هم معرفی شد برای دیدن عکس سهبعدی نیازی نیست عینک سهبعدی بزنید.
این موبایل کار عینک سه بعدی را برای شما انجام میدهد. موبایل فوق دارای دو عدد لنز میباشد و در حال حاضر در بازار وجود ندارد.
اپل تعدادی نرمافزار کاربردی را در اختیار کاربران آیفون قرار داده است که به آنها کمک میکند بدون هراس از گم شدن یا روبرو شدن با موقعیتهای خطرناک جهانگردی کنند، وزن کم کنند، سیگار ترک کنند و ........
گوشیهای همراه به سرعت در حال نفوذ به زندگی ما هستند. به خصوص در کشورهایی که استفاده از گوشیهای همراه و به خصوص گوشیهای هوشمند برای اتصال به اینترنت رایج است، میتوان گفت مردم میتوانند بسیاری از کارهای روزمره خود را به واسطه گوشیهای هوشمند خود انجام بدهند، از جستجو گرفته تا دنبال کردن شبکههای اجتماعی و خرید و حتی گرفتن دستور آشپزی.
یکی از خدمات گوشیهای همراه، کمک به نجات زندگی انسانها است. زمانی، تنها کاری که گوشی همراه میتوانست برای ما انجام بدهد این بود که در شرایط اضطراری بتوانیم با کسی تماس بگیریم و کمک بخواهیم. اما حالا گوشیهای هوشمند از نرمافزارهایی کاربردی بهره میبرند که به نجات زندگی ما کمک میکنند. تلگراف فهرستی از این نرمافزارها را که در فروشگاه اپل یافت میشوند، منتشر کرده است که با هم آن را میخوانیم.
اگر میخواهید به دنیای وحش سفر کنید، حتما از این برنامه استفاده کنید. این برنامه با ارائه انواع عکس و تصویر و نقشه، به شما کمک میکند وجود بیش از 40 حیوان وحشی در اطرافتان را حدس بزنید، مثلا ردپای یک خرس را تشخیص بدهید و غافلگیر نشوید!
اگر هوس کردید در یک دشت بزرگ قدم بزنید، این برنامه با نقشههای دقیق 360،000 کیلومتری، باعث میشود که گم نشوید. همچنین به شما کمک میکند بهترین محل برای ماندن در شب را پیدا کنید و مجبور نشوید یک شب سرد و مرطوب و احتمالا خطرناک را با خوابیدن زیر درخت بگذرانید.
به کمک اپل حتی روی دریا هم گم نمیشوید. این برنامه محل دقیق شما روی دریا را نشان میدهد و کمک میکند که راهتان را برای برگشتن به ساحل پیدا کنید. همچنین اگر توفانی در راه باشد این برنامه به شما خبر خواهد داد. به نظر میرسد با آیفون جهانگردی آسانتر میشود!
موجسواری در عین جذاب بودن میتواند خیلی هم خطرناک باشد. این برنامه به شما میگوید که طول موج، جهت آن، جزر و مد و آب و هوا برای موجسواری مساعد است یا نه.
البته برنامههای زیادی برای کمک به کاهش وزن، تناسب اندام و افزایش طول عمر وجود دارند. این برنامه هم به شما کمک میکند از جای خود بلند شوید و برای کمی دویدن بیرون بروید، به شما دستورالعملهای آموزشی هم برای تمرینات میدهد.
وزن کم کن! (!Lose it)
یک برنامه دیگر برای کاهش وزن. این برنامه میزان کالری را که مصرف میکنید و میزان کالری را که میسوزانید، برای شما حساب میکند. فقط کافی است بگویید که چه چیزهایی خوردهاید و چه فعالیتهایی کردهاید.
ترک سیگار اصلا کار سادهای نیست. اما این برنامه سعی میکند فواید این کار را به شما یادآوری کند. قیمت هر بسته سیگار و مدتی که سیگار نکشیدهاید را به آن بگویید تا برایتان حساب کند که در این مدت چه قدر پول پسانداز کردهاید.
این برنامه ضربان قلب شما را چک میکند و به شما هر بینظمی در کار قلب را با بوق مخصوصی هشدار خواهد داد.
با این برنامه میتوانید بایگانی منظمی از میزان فشار خون خود در تاریخهای منظم داشته باشید.
البته شاید این برنامه ربطی به نجات جان شما نداشته باشد، اما ممکن است برای فرزندتان کمککننده باشد. این برنامه از طریق اتصال آیفون به دوربین ناظر کودک، مراقب کودک شما است و هر وقت که بشنود کودک بیدار شده، با زنگ زدن به شما خبر میدهد.
برگرفته از خبرآنلاین